В ніч на суботу в одному з популярних нічних клубів у центрі Бухареста (Румунія) сталася пожежа, в результаті якої загинуло 27 людей, ще близько 180 постраждали. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

За попередніми даними, під час піротехнічного шоу в клубі Colectiv загорілися елементи декору з пінопласту на стелі. Почалося сильне задимлення, а потім пролунав вибух.

За словами очевидців, відвідувачі в паніці кинулися до єдиного виходу, де сталася тиснява. Багато хто загинув від задухи.

На місце події прибули 60 бригад швидкої допомоги та пожежні, був розгорнутий мобільний госпіталь. Постраждалих доправили в 10 лікарень Бухареста.

Постраждалі - в основному підлітки віком 14-16 років. Стан 25 госпіталізованих оцінюється як критичний, у багатьох - серйозні опіки. Число жертв трагедії може зрости.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Міністр охорони здоров'я Румунії закликав людей здавати кров, щоб допомогти постраждалим.

Читайте також: В Італії вибухнув експериментальний літак: загинули двоє (фото)

Глава МВС Габріел Опря заявив, що розпочато розслідування причин трагедії.

Президент Румунії Клаус Йоханніса висловив співчуття сім'ям загиблих при пожежі.

Нагадаємо, 5 вересня у Запоріжжі на центральному пляжі загорівся нічний клуб. Пожежа пошкодила два автомобілі.