Влада Сполучених Штатів реалізувала програму масової амністії. Вчора велика кількість засуджених за злочини, пов'язані з наркотиками, опинилися на свободі, повідомляє ВВС.

Ця амністія є однією з найбільших за усю історію країни. Усього з в'язниць відпустять майже шість тисяч колишніх наркоторговців. Усі вони вийдуть на свободу до середини наступного тижня.

Зазначимо, що деякі засуджені пройдуть обов'язковий курс реабілітації у наркологічних клініках, адже вони мали, або мають залежність від різних речовин.

Окрім наркозлочинців, помилування торкнеться і в'язнів, які скоїли акти насилля. Федерали скоротили терміни і цим людям. Таким чином майже половина усіх злочинців вийде на волю раніше, ніж передбачалось.

Також відомо, що третина амністованих є громадянами інших країн. Їх депортують на рідні землі.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У Міністерстві юстиції запевняють, що ці особи не коїли насильницької діяльності, а дехто відсидів вже по 20-30 років.

Читайте також: Стартував конкурс у нову поліцію по боротьбі з наркотиками

Ця амністія не зрівняється з тим, що відбувається у Росії. Там амністували більше 200 тисяч зеків, які чинили найрізноманітніші злочини.