Папа Римський Франциск випустив нову композицію, яка увійде в його майбутній рок-альбом Wake Up!.

Про це передає "РБК-Україна".

У баладу Por qué sufren los ninos? ("Чому страждають діти?") увійшли уривки з проповіді понтифіка у філіппінському університеті Святого Фоми, а також католицький гімн Jesu Dulcis Memoria у виконанні італійської співачки Анни Тосато.

Раніше вийшла в світ ще одна музична композиція під назвою Wake Up! Go! Go! Forward!, побудована за тим же принципом. Однак вона відрізняється більш жорсткими прог-роковими гітарними програшами.

Альбом Wake Up! з'явиться у продажу 27 листопада і стане першим в історії музичної індустрії рок-альбомом, записаним Папою Римським. До нього увійдуть 11 треків про світ, природу, злидні, сім'ю, віру, дітей.

Популярні новини зараз
Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться
Показати ще

Читайте також: У Ватикані спростували чутки про "ракову пухлину мозку" у Папи Римського

У кожну композицію включені фрагменти проповідей на різних мовах: італійською, іспанською, англійською та португальською.

Гроші, виручені від продажу платівки, будуть спрямовані у фонд допомоги біженцям із зон військових конфліктів.