Днями представники Надоджанського відділення прикордонної служби затримали поряд з польсько-німецьким кордоном 36 осіб. 11 з них отримали візи незаконним шляхом.

Про це повідомляє "Польське радіо".

"Прикордонники затримали 17 громадян України, 8 – Росії, 4 – В'єтнаму, 1 – Єгипту та 6 поляків. З порушеннями в документах також виявили громадян Грузії, України, Росії, Греції та Польщі", - зазначають прикордонники.

Німецькі та польські прикордонники здебільшого затримали тих, хто перевозив цигарки, займався переховуванням двигунів, вкрадених у Німеччині автомобілів, або нелегально перетнув кордон.

"Більшість українців було затримано за нелегальне перебування, за обманним шляхом здобуті візи або за використання візи не за призначенням.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Читайте також: На Житомирщині затримали ще двох нелегальних копачів бурштину (фото)

7 українців затримали за нелегальне виконання праці, - п'ятеро у Болеславицькому і двох – у Сьредському повітах", - вказано у повідомленні.