Єгипетські рятувальники продовжують пошуки тіл загиблих в результаті катастрофи російського пасажирського літака авіакомпанії "Когалимавіа" на півночі Синайського півострова.

В даний час виявлено тіла 175 загиблих, передає Інтерфакс-Україна.

За даними єгипетської служби безпеки, сьогодні рятувальники значно розширили зону пошуків у місцевості, де впав літак. Зараз пошукові роботи ведуться на території приблизно 15 квадратних кілометрів.

Як повідомили рятувальники, тіло однієї з жертв знайшли на відстані восьми кілометрів від місця падіння літака. Вчора жертв авіакатастрофи знаходили в радіусі п'яти кілометрів.

Читайте також: Пілот Airbus A321 перед вильотом скаржився на стан літака

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тим часом генпрокуратура Єгипту ввела сьогодні режим закритої зони навколо місця катастрофи до закінчення всіх пошуково-рятувальних робіт.

Нагадаємо, Airbus А-321 авіакомпанії "Когалимавіа", який виконував рейс з Шарм-Еш-Шейха до Петербурга, розбився вчора, 31 жовтня, на півночі півострова Синай біля міста Ель-Аріш.

Літак зник з радарів через 23 хвилини після вильоту. Всі 224 людини, що знаходилися на борту, загинули.