Правляча партія Туреччини лідирує на парламентських виборах, набираючи 53% голосів після підрахунку 42% бюлетенів, повідомляє CNN Turk.

За підсумками виборів стане ясно, чи зможе правляча в Туреччині "Партія справедливості і розвитку" президента країни Реджепа Ердогана зберегти більшість у парламенті, яку вона утримує вже протягом 13 років.

У Туреччині завершилося голосування на парламентських виборах. Відзначається, що голосування в країні пройшло без інцидентів.

Читайте також: У Туреччині проходять дострокові парламентські вибори

Як повідомлялося, влада Туреччини готова піти на будь-які заходи, з метою запобігання створення сирійськими курдами автономії поблизу державного кордону. Про це заявив президент країни Реджеп Тайіп Ердоган.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після оголошення курдами про створення автономії в місті Телль-Аб'ярд Ердоган повідомив про те, що не виключає можливості проведення військової операції.