Сьогодні під стінами будівлі Уряду Молдови відбувається мітинг.

Як повідомляє Громадське.ТВ, Громадянська платформа Гідність і справедливість виступає за всенародне обрання президента.

Активісти збирають підписи для проведення референдуму щодо заборони, щоб главу держави обирали парламентарі.

Для реалізації цього питання створили спеціальну групу, яка буде збирати однодумців для підписів щодо референдуму у містах та селах.

Протестанти створили у Кишиневі Раду Великих національних зборів. Голова організації активістів Андрій Нестасе прогозує, що за короткий час вони зберуть більше 500 тисяч підписів.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Засновник руху попередив, що олігархи не будуть впливати на цей процес, адже їм потрібно отримати лише народний кредит довіри.

"Наметове містечко" на бульварі Штефана чел Маре встановили ще 3 жовтня, а протести відбуваються з 6 вересня.

Активісти вимагають не лише проведення референдуму для народного обрання президента, а й відставки чинного президента та переобрання парламенту.

Читайте також: Арештованого прем'єра Молдови знайшли на інтимному видео

Нагадаємо, що проєвропейський уряд Молдови пішов у відставку.