Українець 35-річний В'ячеслав Оснач вирішив пограбувати магазин у тайському місті Паттайя. Крамниця межує із поліцейським відділком. Чоловік накрав жіночої косметики, втік, але його упіймали, повідомляє сайт "Pattaya Mail".

Місцеві ЗМІ пишуть, що В'ячеслав приїхав до магазину на мопеді. Недовірливій продавчині покупець не сподобався одразу. Про всяк випадок вона зробила фото номерів мопеду. Українець купив морозиво, а коли виходив, схопив 13 позицій товару. Це креми, фарба для волосся та гігієнічні засоби. Усього на 2,547 тайських бат (за нинішнім курсом, приблизно 1600 грн. – "Знай"). Жінка намагалася зупинити злодюжку, але той втік.

Упіймали його майже одразу. По номерах дізналися, кому належить транспорт. А чоловік, який дав покататися мопед українцю, назвав його адресу. При затриманні у Оснача знайшли тільки три коробки із кремами. Куди подів інші – правоохоронці з'ясовують. Також, при собі у чоловіка були наркотики.

Читайте також: Український танк став моделлю в екзотичній фотосесії (фото)

Яке покарання за місцевими законами "світить" українцю, не повідомляється. Проте, на російськомовних форумах країни його вчинок активно обговорюють.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Обкурився, взяв із собою ще "трави" на діло, і вирішив пограбувати крамницю, яка стінка в стінку межує із поліцейським відділком. Був із ганьбою упійманий", - пишуть в соцмережах.

На сторінці Оснача в "Однокласниках" вказано, що він киянин. Закінчив Національну академію Держприкордонслужби ім. Богдана Хмельницького. Що робить у Таїланді – невідомо.