Власники відкликаних авто "Volkswagen" подали в суд на концерн. Їхні авта мали проблеми із програмним забезпечення, яке занижувало показники викидів шкідливих речовин. Повідомляє Комерсант.ru.

"Вартість авто "Volkswagen" та "Audi" була заниженою. Від цього постраждали покупці. Ми хочемо компенсації за понесені збитки", - говорить представник юридичної компанії "Bannister Law", яка представляє інтереси австрійських власників.

Німецький концерн "Volkswagen" з січня 2016 року розпочне відкликати 90 тис автівок зі встановленим програмним забезпеченням, яке не показує реальні дані про рівень вихлопів.

До кінця року ці авто мають зникнути із авторинків. Генеральний директор "Volkswagen AG" Мартін Мюлер вважає, що у збої на виробництві винні декілька людей. Можливо попередній керівник і не знав про проблеми.

Читайте також: Компанія "Porsche" відкличе 60 тис позашляховиків зі світового ринку

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, що у 2015 році концерн "Volkswagen AG" зайняв рейтингові позиції із обсягів поставок. У першому півріччі реалізовано 5,04 млн автівок.