Поселення Зюмте (Німеччина), яке нараховує 102 мешканці, зобов'язали дати притулок у себе 750 біженцям

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Видання пише, що поселення має всі шанси перетворитися на місце в Європі, де найбільш стрімко зростає кількість населення.

Про необхідність розселити в себе 1000 біженців - це була початкова кількість - мера Зюмте Крістіана Фабеля повідомили електронною поштою на початку жовтня. Дружина мера, розповідав він потім, одразу сказала, що це розіграш і "звичайно, не може бути правдою".

Читайте також: Лідери коаліції в Німеччині не домовились в питанні біженців

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Адже йшлося про те, щоб ізольоване поселення, де майже немає жодної інфраструктури, прийняло біженців удесятеро більше за чисельність мешканців. У поселенні немає школи, поліцейської дільниці та жодних магазинів. Населення – це здебільшого фермери, які вирощують корів.

"У нас нульова інфраструктура для мігрантів", - каже мер Зюмте.

Біженців розселятимуть у порожніх офісних будівлях. Першочергову цифру скоротили з 1000 до 750. Перші мігранти вже почали прибувати з понеділка.