Українці, які живуть в Нідерландах, переймаються долею країни не менше, аніж ті, що живуть в ній. Мігранти створили сайт, на якому обговорюють питання щодо референдуму про доцільність Угоди про асоціацію України з Євросоюзом, запланованого на 6 квітня 2016 року. Повідомляє Новий Час.

Сергій Радочин, засновник проекту, проживає в Нідерландах 15 років. Спочатку він створив у Фейсбуці сторінку Maidan_NL. Там і познайомилися однодумці, які потім створили сайт.

"Ми даємо можливість порівняти інформацію, яку нав'язують організатори референдуму з незаангажованими даними. Якщо голандець, який йде на голосування, хоче дізнатися більше про Угоду, де він буде шукати інформацію? Так, в Інтернеті. На нашому сайті є і новини, і думки експертів та організаторів рефенедуму", - розповів Сергій.

Ініціативна група планує зібратися невзовзі, щоб обговорити подальші дії, плани та стратегію роботи.

Читайте також: Велика Британія бореться за можливість не виконувати рішення ЄС

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, що результат референдуму, який призначила виборча рада Нідерландів, буде носити рекомендований характер.