Представник Ксенії Шойгу, дочки міністра оборони Росії, заперечує інформацію про те, що вона має відношення до придбання земельних ділянок на Рубльово-Успенському шосе вартістю близько дев'яти мільйонів доларів.

"Інформація не відповідає дійсності", – йдеться у відповіді Ігоря Юртаєва, керівника відділу зв'язків із громадськістю оргкомітету спортивної акції "Гонка героїв", розвитком якої займається Ксенія Шойгу. Відповідь цитує російське "РБК".

27 жовтня Фонд боротьби з корупцією, який очолює російський опозиціонер Олексій Навальний, оприлюднив фотографії комплексу будівель на Рубльово-Успенському шосе в районі сіл Барвіха-Жуковка і Роздори. Він, за даними фонду, належить міністрові оборони Росії Сергієві Шойгу.

Читайте також: Міністр оборони РФ живе в "китайському палаці" за $18 млн (фото)

Комплекс із кількох будівель із пагодоподібними дахами зареєстрований на ім'я Олени Олександрівни Антипиної. До цього, з листопада 2009 року, цією землею володіла студентка Ксенія Сергіївна Шойгу, дочка Сергія Шойгу, тодішнього міністра з надзвичайних ситуацій Росії.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще