Сьогодні увечері жителі Ставропольського краю та Карачаєво-Черкесії відчули, що стався землетрус. Магнітуда підземних поштовхів склала 4 бали за шкалою Ріхтера. А епіцентр знаходився на глибині 87 км в районі Сенгилеєвського водосховища Краснодарського краю, повідомляє Північно-Кавказький регіональний центр МНС Росії.

"03 листопада у 20-47 до Головного управління МНС по Ставропольському краю надійшло повідомлення про підземний поштовх. За попередніми даними, жертв і руйнувань немає. Організовано взаємодію з сейсмологічної лабораторією республіки Північна Осетія - Аланія. Попередньо епіцентр знаходиться на території Краснодарського краю", - уточнюють у відомстві.

Додають, що поштовхи відчули жителі П'ятигорська, Єсентуків, Кисловодська, Георгіївського, Карачаївського, Прикубанського та ще 11 районів.

"В диспетчерські служби поступило 639 дзвінків від громадян", - кажуть російські рятувальники.

Читайте також: Землетрус в Азії: жертв уже 260

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Жителі районів, які опинилися в епіцентрі землетрусу, діляться враженнями у соцмережах. Викладають відео із люстрами, що гойдаються та переконують, що поштовхів було декілька.

"У нас диван, як гойдалку трясло!", - пише один з місцевих.

"Кицька та троє її кошенят верещали без зупину", - каже Юрій з Армавіру.

А в Юлії Кондратьєвої стільці каталися по кімнаті.

"Я малювала, у мене всі фарби, олівці, мольберт впали, вода розлилася. Було кілька поштовхів, я точно не знаю. Але я злякалася ... У мене є вдома стілець (офісний на коліщатках, він проїхав через весь зал. Капець, а ще поштовхів чекати?", - перелякалася дівчина.