Влада Мальдів запровадила у країні надзвичайний стан на 30 днів. Причина - загроза національній безпеці. Проте обмежень на в'їзд до країни встановлено не було. Про це йдеться в повідомленні у Twitter Міністерства закордонних справ Мальдів.

Надзвичайний стан було оголошено відповідно до статті Конституції Мальдів, положення якої спрямоване на захист національної безпеки і населення країни.

"Незважаючи на введення надзвичайного стану, ситуація на Мальдівах залишається спокійною і нормальною. Немає обмежень для відвідування країни", - зазначають у МЗС країни.

Нагадаємо, напружена ситуація виникла на Мальдівах ще 28 вересня 2015 року. Тоді на борту катера президента країни Абдулли Яміна стався вибух, сам глава держави не постраждав. Після цього в країні почалися арешти підозрюваних у його скоєнні, серед заарештованих був і віце-президент країни Ахмед Адіб.

Читайте також: В Ірландії наркозалежних не притягуватимуть до кримінальної відповідальності

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Крім того, співробітники правоохоронних органів виявили саморобну бомбу в понеділок, 2 листопада, на парковці, яка знаходиться неподалік від президентської резиденції.