Літак Ан-12, що зазнав аварії в Південному Судані, не пройшов техобслуговування. Тому транспорт не мав підстав для польотів.

Про це заявили в прес-службі державного підприємства "Антонов".

"За даними ДП" Антонов ", Ан-12Б не мав підстав для виконання польотів, оскільки своєчасно не пройшов комплекс технічного обслуговування, передбачений експлуатаційною документацією. Зокрема роботи зі збільшення ресурсів і термінів служби, а також необхідні доопрацювання для виконання подальшої безпечної експлуатації" , - повідомили в прес-службі.

Читайте також: В Криму розбився літак: є жертви

Як повідомлялося раніше, вантажний літак Ан-12 впав незабаром після зльоту в 800 м від аеропорту Джуба. У результаті авіакатастрофи загинули 41 особа. У тому числі 21 житель села, на яке впав літак.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще