Журналіст і блогер з Росії Саша Сотник пояснив, чому Володимир Путін втретє зайняв перше місце в рейтингу найвпливовіших людей світу за версією Forbes.

Про це Сотник написав на своїй сторінці в Faсebook.

"Якщо мавпу озброїти ядерною бомбою - вважаю, вона стане ще впливовішою. ​​А весь світ буде прагнути до переговорів з нею", - написав блогер.

Як повідомлялося раніше, американський журнал Forbes втретє поспіль віддав першість середнайвпливовіших людей світу президенту Росії Володимиру Путіну. Друге місце зайняла канцлер Німеччини Ангела Меркель, яка в 2014 році замикала топ-5 рейтингу.

Читайте також: Путін дозволив заарештувати майно іноземних держав

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На третьому місці опинився президент США Барак Обама, який раніше обіймав друге. Також до п'ятірки увійшли папа Римський Франциск і голова КНР Сі Цзіньпін.