Британська влада повідомила про термінову евакуацію своїх громадян із Єгипту. Наразі там перебувають близько 10 тисяч осіб на відпочинку, пише Bloomberg.

Через авіакатастрофу з російським літаком Airbus 321 урядовці Сполученого Королівства скасували усі рейси із Шарм-ель-Шейху до Британських островів.

Авіакомпанія EasyJet повідомляє, що 4,5 тисяч людей мають повернутися до Британії саме її рейсами. Наразі вони знаходяться у Єгипті та не можуть вилетіти додому.

"EasyJet знаходиться у тісній співпраці з урядом Великобританії щодо того, коли ми зможемо відновити польоти і повернути людей додому", - офіційне повідомлення компанії.

Саме тому уряд Туманного Альбіону вирішив розпочати процес евакуації пасажирів. Громадяни мають повернутися на батьківщину вже найближчим часом.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Міністр закордонних справ Сполученого Королівства Філіп Хеммонд вважає, що російський літак міг впасти не через технічні проблеми. На його думку, це могло бути терактом, тому британці припиняють роботу у єгипетському напрямку.

Читайте також: Росія посіла друге місце в рейтингу країн з найбільшою кількістю авіакатастроф

Нагадаємо, російський літак впав 31 жовтня біля Сінайського півострову. Усі пасажири та члени екіпажу загинули.