Влади Франції та Нідерландів вирішили скасувати прямі рейси своїх авіакомпаній до єгипетського міста Шарм-ель-Шейх. Про це повідомляють офіційні джерела у Франції та голландське видання NL Times.

Такі заборони обидві країни прийняли через падіння російського літака біля Синайського півострова.

"Були розглянуті наслідки катастрофи російського літака в пустелі Синайського півострова 31 жовтня. Вжиті всі заходи, щоб забезпечити безпеку вихідців з Франції. Відтепер немає ніяких прямих рейсів між Шарм-ель-Шейхом і Францією", - офіційна заява Парижу.

У свою чергу, Нідерланди вирішили скасувати авіаперельоти після консультації з Національною службою з боротьби проти тероризму та місцевими авіакомпаніями.

Читайте також: Британія евакуює своїх громадян з Єгипту

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше стало відомо, що прямі перельоти до Шарм-ель-Шейх скасували і британці. Вони вважають, що падіння російського літака міг спричинити теракт.

Нагадаємо, російський Airbus впав 31 жовтня. Усі пасажири та члени екіпажу загинули.