У Північній Кореї туристам підготували оглядову екскурсію на радянському вертольоті Мі-17. Їх почнуть проводити вже у цьому місяці.

Про це пише Reuters.

"Туристи будуть пікірувати поруч зі 105-поверховим готелем Ryugyong, спустяться до річки Тедонган, пролетять поруч із монументом ідей Чучхе - обеліск заввишки 170 метрів, звідки відкриється вид на стадіон Ниннадо імені Першого травня, найбільший за місткістю у світі", - розповіли представники китайського туроператора.

Читайте також: У нічному клубі окупованої Горлівки виставили хвіст українського штурмовика

Згідно інформації, польоти будуть відбуватись від півгодини до 40 хвилин. Туристи зможуть робити фото видів з ілюмінатора. Вартість прогулянки складе 180 євро.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Довідка. Вертоліт Мі-17, на якому проводитимуться екскурсії, раніше використовувався північнокорейськими військовими. Останнім часом на ньому перевозили туристів з Пхеньяну до провінційних міст і сіл. Рік випуску повітряного судна не уточнюється.