Сьогодні вночі в російському місті Братськ стався потужний вибух. Одна людина загинула, ще троє отримали серйозні травми. За попередньою інформацією, на лісопереробному комплексі вибухнула ємність з-під хімікатів.

"Всі постраждалі працівники з підрядної організації, яка напередодні приступила до ремонтних робіт", - пишуть місцеві ЗМІ.

Жителі міста уточнюють, що вибух, вогняний стовп від якого вони бачили, міг спричинити балон з воднем або хлором.

Повідомляється, що причина надзвичайної події - в порушенні правил пожежної безпеки при проведенні вогневих робіт.

Читайте також: Вибух на хлібозаводі в Румунії: є поранені

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Відомо, що роботи повинні були проводитися співробітниками підрядної організації в одному з приміщень, однак під час інциденту вони з невідомої поки причини перебували на відкритому просторі", - відзначили на підприємстві.

За словами представника компанії, інцидент не позначився на технологічному процесі Братського ЛПК. Екологічних та техногенних наслідків також немає.