В Німеччині сталась смертельна аварія. Пасажирський поїзд зіткнувся з військовим тягачем.

Про це повідомляє німецьке видання Tagesspiegel.

Аварія сталася в Баварії поблизу населеного пункту Фрайхунг. В результаті зіткнення загинули дві людини. Ще четверо отримали поранення. Медики доставили їх в лікарню.

Лікарі після обстеження оцінюють їх стан, як важкий. Однак загрози для життя постраждалих в аварії немає.

Зазначається, що це сталось на залізничному переїзді. Поїзд їхав зі швидкістю 100 км/год і протаранив вантажівку. Вона в цей час була переїзді. Поїзд після удару протягнув транспортний засіб ще 300-400 метрів.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

В результаті зіткнення обидва транспортні засоби загорілися. Деякі ЗМІ навіть повідомляли про вибух на місці аварії. Але в подальшому ця інформація не підтвердилася.

Читайте також: Під Одесою згорів електровоз поїзда Ужгород-Одеса

Регіональний потяг курсував сполученням Нюрнберг-Вайден. У його вагонах могли перебувати до п'ятдесяти пасажирів.

Армійський тягач перевозив американський військовий автомобіль. У його кабіні були дві людини. В результаті зіткнення вони обоє загинули на місці події.

Поки не вдалося з'ясувати, чому вантажівка перебувала на коліях, коли рухався поїзд.