Німецьке видання Der Spiegel сьогодні опублікувало статтю, у якій мова йдеться про те, що федеральна розвідувальна служба Німеччини проводила стеження за міністерствами країн-партнерів.

Відомо, що спецслужба слідкувала за роботою представника американської влади при ЄС у Брюсселі та за офісом ООН у Нью-Йорку. Також під спостереження потрапили міністерства закордонних справ США, Польщі, Австрії, Данії та Хорватії.

Окрім державних установ, шпигунство також було направлено на Червоний Хрест у Женеві, Care International та Oxfam.

Також державна розвідка ФРН перевіряла електронну пошту та телефонні дзвінки посольств США, Франції, Великобританії, Швеції, Португалії, Греції, Іспанії, Італії, Австрії, Швейцарії і навіть Ватикану.

У виданні наголошують, що вони отримали інформацію про шпіонаж у середині жовтня. Німецька служба проводила збір даних за власною ініціативою.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Читайте також: Російські спецслужби змушували хлопця шпигувати проти України (відео)

Нещодавно стало відомо, що СБУ з березня 2014 року затримала на території України 58 зрадників батьківщини та чотирьох шпигунів.