Самопроголошена влада Криму в особі Сергія Асьонова наказала "міністерству курортів" розробити програму відпочинку для туристів, яка не буде поступатися Туреччині та Єгипту у ціні та якості.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Зібрано всі матеріали для надання інформаційної та організаційної підтримки туристичним операторам. Крим готовий стати альтернативою закордонним курортам і більш активно розвивати внутрішній російський туризм", - офіційна заява Аксьонова.

Також "керівники" півострова додали, що зараз на окупованій землі працюють 262 готелів та санаторіїв, а тамтешня осіння погода сприяє оздоровленню.

Різкий початок розвитку курорту у Криму пов'язаний із забороною від Путіна літати до Єгипту. Таке рішення він прийняв після падіння російського літака, який прямував з Єгипту.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Українців попередили про "важкі" платіжки за світло У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Втім, російські туроператори запевняють, що непоганою альтернативою Єгипту для росіян будуть Таїланд, Індія та Шрі-Ланка.

Читайте також: Під посольством РФ у Києві протестують проти репресій кримських татар (фото)

Нещодавно Аксьонов заявляв про заборону святкувати Гелловін у Криму. На його думку, це свято "несумісне з російськими цінностями".