Глава Державної ради Куби Рауль Кастро підтвердив свій намір залишити посаду у 2018 році, коли закінчиться термін його повноважень. Про це він заявив під час свого першого державного візиту до Мексики, повідомляє телеканал HispanTV.

"Як я вже говорив на останньому з'їзді нашої партії і коли я вступав на посаду на мій перший п'ятирічний термін, 24 лютого 2018 року я закінчу та піду у відставку", - сказав Кастро.

Нагадаємо, главою кубинської держави Кастро-молодший (84 роки) став у 2008 році, до цього він два роки виконував обов'язки глави держради Куби після відставки свого старшого брата Фіделя Кастро.

Читайте також: 191 країна підтримала зняття блокади Куби

Про те, що другий термін на чолі Держради стане для нього останнім, Кастро заявив в 2013 році після переобрання на пост.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

У вересні Рауль Кастро вперше прибув до Нью-Йорка для участі в Генеральній асамблеї ООН.