Росія направляє до Єгипту 44 літаки, які мають забрати на батьківщину російських туристів. Як повідомляється на сайті Росавіації, 30 рейсів заплановану в Хургаду і 14 - в Шарм-ель-Шейх.

За даними Ростуризму, в Єгипті зараз перебувають близько 80 тисяч російських туристів.

"Пасажирам, що вилітають з аеропортів Арабської Республіки Єгипет, слід прибувати в аеропорт із багажем. Проходити процедуру реєстрації та оформлення багажу", - йдеться в повідомленні.

При цьому підкреслюється, що пасажирам дозволено брати з собою на борт літака тільки ручну поклажу.

Решта багажу буде доставлений окремими літаками - як бортами російського МНС, так і транспортними літаками інших російських авіаперевізників до аеропортів Москви.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читайте також: Трагедія А321: Єгипет не має однозначної версії

Рішення припинити авіасполучення з Єгиптом було ухвалене напередодні, 6 листопада, президентом країни Володимиром Путіним за рекомендацією ФСБ Росії.

Росія пішла шляхом Британії, яка наклала тимчасову заборону на всі рейси в Єгипет після того, як найімовірнішою причиною катастрофи авіалайнера А321 на Синайському півострові був названий вибух бомби, закладеної на борту літака.