В результаті пожежі у нічному клубі Бухареста, яка сталася тиждень тому, загинула 41 людина. Про це повідомляє Mediafax.

У суботу, 7 листопада, померли ще двоє постраждалих, яких направили на лікування до Нідерландів. Одна людина померла в машині швидкої допомоги, інша - в лікарні Роттердама.

Ще троє відвідувачів клубу померли в Бухаресті - одна особа, що перебувала в критичному стані в лікарні швидкої допомоги університету Бухареста. Двоє інших проходили лікування в опіковому центрі.

Також в суботу помер ще один чоловік, який перебував в клубі в ніч на суботу, 31 жовтня, та був госпіталізований до лікарні швидкої допомоги Флореаска.

Читайте також: Серія вибухів у Багдаді забрала життя дев'ятьох людей

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо, пожежа в нічному клубі Colectiv стався в ніч на суботу під час шоу феєрверків, люди не могли вибратися з палаючого приміщення через тисняву і лише одного відкритого виходу. 80 з 146 постраждалих перебувають у критичному і важкому стані.