Сьогодні у Берліні проходить чисельний мітинг проти міграційної політики країни. Партія "Альтернатива для Німеччини" вийшла на демонстрацію, а їй вирішили завадити прихильники прийому біженців.

Про повідомляє BBC.

На початку мітингу усе було спокійно, а противники міграції мирно висловлювали свою позицію. Після з`явилися учасники руху за прийом біженців. Вони намагались припинити дійство опонентів та розпочали бійку із поліцією. В результаті 40 людей затримали за надто бурхливу поведінку.

Нагадаємо, ФРН вже прийняла близько 700 тисяч переселенців із різних країн. До кінця року до країни мають завітати ще кілька десятків тисяч.

Читайте також: П'ять тисяч німців протестували проти прийому біженців

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Багато німецьких політиків вимагають зробити міграційне законодавство більш жорстким та зупинити нескінченний потік біженців. За даними експертів, країні загрожує справжня катастрофа.