Міністр оборони США Ештон Картер заявив, що РФ представляє загрозу для безпеки в усьому світі. Про це він розповів під час виступу у Президентській бібліотеці Рейгана у Каліфорнії, повідомляє Радіо Свобода.

Керівник Пентагону зазначив, що Росія несе небезпеку усюди. На суші, на морі, у кіберпросторі та навіть у космосі. Він запевняє, що США намагаються стримувати агресію Путіна та захистити країни-союзників від небезпеки.

"Показове брязкання Росії ядерною зброєю викликає запитання, чи Росія зацікавлена у стабільності", - заявив Картер.

Також чиновник додав, що усі країни мають відстоювати мирне урегулювання конфліктів в усьому світі та захищати суверенітети одна одної.

Російська сторона поки не коментувала таку критику.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Читайте також: У столиці Америки відкрили пам'ятник жертвам Голодомору (фото)

Нагадаємо, Росія веде боротьбу у Сирії вже більше місяця. Путін, нібито, бореться з "Ісламською державою", а насправді підтримує жорстоку диктатуру Асада та нищить повстанців, яких підтримують Штати.