Повідомлення про бронепоїзді, який в останні тижні Другої світової війни був нібито десь захований під землю, викликало в Нижній Сілезії справжню "золоту лихоманку"

Новий етап пошуків "золотого поїзда" в Польщі пройде на ділянці між Вроцлавом і Валбжіха, результати досліджень будуть оприлюднені не раніше кінця листопада.

Про це повідомляє Німецька хвиля.

З понеділка на залізничній ділянці між польськими Вроцлавом і Валбжіхом, що в Нижній Сілезії, почнуться два нові пошукових заходи. У їх рамках експерти мають намір за допомогою наземних радіолокаційних установок і спеціальних камер досліджувати передбачувані місця перебування потяга.

Читайте також: Нова забаганка багатіїв: золота нижня білизна із діамантами

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Повідомлення про бронепоїзді, який в останні тижні Другої світової війни був нібито десь захований під землю, викликало в Нижній Сілезії справжню "золоту лихоманку". Місцеві жителі та ЗМІ заявляють, що поїзд - чиє існування досі не доведено - міг бути заповнений золотом і викраденими скарбами нацистів.