Вантажівки із "гуманітаркою" для Донбасу поїхали із підмосковного Ногінська до Ростовської області.

Про це пише Корреспондент.

"Сьогодні рано вранці із Ногінського рятувального центру Міністерства надзвичайних ситуацій Росії в Ростовську область вирушили вантажні автомобілі. Вони мають увійти до складу чергової автоколони для мешканців Донецької і Луганської областей", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Росія готує чергову "гуманітарку" для Донбасу

Згідно інформації, у Донському рятувальному центрі МНС до машин долучаться авто із інших регіонів.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Чергова колона відправиться на Донбас днями.

Зазвичай російські "гумконвої" на Донбас постачають бойовикам не лише гуманітарні товари, продукти, будматеріали, а й зброю.

Тим часом, сепаратисти почали регулярно порушувати Мінські угоди. 8 листопада, найпотужніше обстріляли Донеччину. Із озброєння БМП-2, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики шість разів обстрілювали військових в районі Авдіївки, тричі - Піски, а також вели вогонь по Верхньоторецькому, Красногорівці та Опитному