У зв'язку з недавньою катастрофою російського літака британське Міністерство закордонних справ підготувало пам'ятку для туристів про найбільш небезпечні куточки світу.

Україну визнали частково безпечною для туристів, пише Gazeta.ua.

Всього частково безпечними вважають 45 країн світу, що пов'язано з заворушення в їх окремих регіонах. Зокрема, такою назвали область Північний Синай у Єгипті - саме там упав російський авіалайнер.

Деякі частини Російської Федерації уряд Великої Британії вважає особливо небезпечними – мова йде про прикордонні області з Україною, Грузією, Азербайджаном та Чечню.

Читайте також: Єгипет втрачатиме по $280 млн щомісяця через відсутність росіян та британців

Популярні новини зараз
За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей
Показати ще

До списку країн, від поїздок в деякі регіони яких краще утриматись увійшли: Алжир, Ангола, Вірменія, Азербайджан, Бангладеш, Буркіна-Фасо, Бірма (М'янма), Камбоджа, Камерун, Колумбія, Джібуті, Еквадор, Єгипет, Еритрея, Ефіопія, Грузія, Гаїті, Індія, Іран, Ізраїль, Кот-д'Івуар, Японія, Йорданія, Кенія, Косово, Ліван, Мадагаскар, Малайзія, Малі, Непал, Нігерія, Пакистан, Філіппіни, Республіка Конго, Росія, Саудівська Аравія, Судан, Таджикистан, Таїланд, Туреччина, Уганда, Венесуела, Західна Сахара.