В американському штаті Огайо розбився десятимісний літак Hawker H25. Інцидент стався в місті Акрон у вівторок, 10 листопада. Про це повідомляє Associated Press.

Бізнес-джет при падінні обірвав дроти лінії електропередачі, після чого врізався у багатоквартирний житловий будинок. Повітряне судно запалало і розпалося на частини після удару.

Жертвами падіння літака стали дев'ятеро осіб - двоє пілотів і семеро пасажирів. Серед тих, хто знаходився в момент катастрофи на землі, не постраждав ніхто - в будинку було порожньо.

Флоридська фірма Pebb Enterprises, що займається нерухомістю, заявила, що серед пасажирів літака були двоє з її керівників і п'ятеро співробітників.

Читайте також: Велика Британія визначила найнебезпечніші для туристів країни

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Працівники екстрених служб приступили до вилучення тіл загиблих. Розпочато розслідування обставин аварії, щоб визначити причину падіння повітряного судна.

Нагадаємо, у катастрофі двомоторного літака Cessna 650 в Бразилії загинули два менеджери найбільшої в Латинській Америці банківської і страхової компанії Bradesco Seguros.