Пізно ввечері 11 листопада в Бангладеші народилася двоголова дівчинка.

Про це повідомляє агентство AFP.

Дитину помістили в реанімацію в столиці Дацці через проблеми з диханням.

"Коли я побачив свою дитину, я був вражений. У неї дві повністю розвинені голови. Вона їсть через два роти і дихає через два носи", - поділився батько дівчинки Джамала Міа.

"Все ж я дякую Аллахові, що з нею і з її мамою зараз все добре", - підкреслив Міа.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Абу Кавсар, власник госпіталю, в якому дівчинка була народжена за допомогою кесаревого розтину, заявив, що початкові тести показали наявність у дівчинки тільки одного набору життєво важливих органів.

"Крім того, що у неї дві голови, інші органи і кінцівки новонародженої такі ж, як у звичайних новонароджених", - розповів Кавсар.

Коли ця новина поширилася країною, тисячі людей прийшли до лікарні в місті Брахманбарія, де народилася дівчинка.

"Все місто просочилося в поліклініку. Там були тисячі людей, деякі з них прибули з довколишніх сіл. Добре, що дитина був переміщений до Дакки. В іншому випадку нам було б важко контролювати натовп", - зазначив власник госпіталю.

Читайте також: У Штатах жінка дізналася про вагітність за годину до пологів

Нагадаємо, дитина з двома головами вже народжувалася в Бангладеш у 2008 році, але на жаль, незабаром померла.