Гірничорятувальники дістали з глибокого провалу в землі тіло зниклого два місяці тому чоловіка. Подія сталася в приморському Артемі РФ.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Пошукові роботи в провалі проводилися фахівцями-шахтарями з Кемерова. Тепер діра в землі буде законсервована силами Державної установи реструктуризації шахт.

На початку вересня жителі приватного будинку в Артемі повідомили, що господар будинку пропав, а у дворі утворився провал грунту шириною півтора метра. Працівникам рятувальної служби не вдалося спуститися туди. За час проведення підготовчих робіт розміри провалу збільшилися до 3,5 метра, а його глибина сягала понад 15 метрів.

Читайте також: Понад десяток авто пішли під землю в Америці

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Пізніше з'ясувалося, що під землею проходив старий шурф закритої 17 років тому вугільної шахти, а всередині протікають грунтові води.

Рятувальники виявили тіло чоловіка на глибині в 18 метрів.

Правоохоронні органи порушили за фактом утворення небезпечного провалу кримінальну справу за статтею "халатність".