Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова назвала "черговим інформаційним підтасовуванням фактів" матеріали агентства про документ по врегулюванню ситуації в Сирії. Повідомляється, що Росія представить цей документ на зустрічі у Відні.

Про це пишуть російські ЗМІ.

"Я хотіла б розповісти вам, яким чином цей матеріал готувався. До нас дійсно звернулося агентство Reuters. Воно звернулося до нас до написання цього матеріалу. Московські кореспонденти отримали розгорнуті коментарі про те, що це не відповідає дійсності", - повідомила Захарова.

Чиновниця заявила, що агентство спочатку опублікувало матеріал без коментаря міністерства, але з цитатами неназваних джерел. Коментар МЗС додали лише надвечір.

"На питання наше до агенства, як так могло вийти, нам було сказано, що матеріал був підготовлений лондонським бюро. У мене законне питання до агентства Reuters, яке представлене в Москві 50 кореспондентами. А ви точно журналісти? Якщо ви не відпрацьовуєте коментарі, якщо за вас все пишеться в Лондоні, то що ви робите тоді в Москві в такій кількості?" - обурилася вона.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Читайте також: Сирійські повстанці відбили у військ Асада важку техніку (фото)

За інформацією Reuters, РФ збирається запропонувати уряду Сирії і опозиції провести конституційну реформу, а також організувати дострокові вибори президента. Агентство пише, що Москва допускає участь чинного глави держави Башара Асада у виборах.