Президент РФ Володимир Путін готовий виконати вимоги західних країн щодо Сирії та відмовитися від підтримки диктатури тамтешнього лідера Башара Асада. Про це повідомляє німецький тижневик Der Spiegel із посиланням на власні секретні документи.

Відомо, що російський президент охоче піде на переговори із Заходом. Він згодний на реформи у Сирії, проведення чесних виборів та досягнення балансу між інтересами різних етнічних та релігійних груп.

За даними документа, Путін намагається не допустити до влади у Сирії ісламських терористів. Він особисто не підписував цього листа, але підготував його перед зустріччю у Відні.

Відомо, що російський президент є прихильником ідеї провести у Сирії референдум щодо змін у конституцію та парламентські вибори. Наразі невідомо, коли та яким чином можливо провести ці процеси.

Німецькі журналісти також запевняють, що такими нібито благочинними діями Путін лише хоче підсилити свій вплив на світові держави.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Читайте також: Пекло по-російськи: аеропорти завалені валізами загиблих в Єгипті (фото)

Нагадаємо, армія РФ з кінця вересня проводить свою військову місію у Сирії та підтримує війська Башара Асада. За цей час російські ракети нищили переважно позиції повстанців, а не ІДІЛ.