У Монголії представник профспілки робітників компанії "Ерденес Таван Толгой" облив себе бензином і підпалив. Робочі з 17 жовтня протестують проти рішення керівництва віддати компанію інший приватної корпорації - передає "Апостроф".

Спроба самоспалення сталася під час прес-конференції.

"Лідер профспілок перед репортерами налив на себе бензин і запалив, опік вийшов не дуже серйозним, але ця історія стала резонансною. Одні кажуть, що це неправильно, інші - що уряд доводить людей до такого.

Я бачив його після опіків. Обличчя і ноги спалені, але він ходить. Якщо ходить, значить, не дуже серйозно", - розповів монгольський журналіст Інктуши Цохто.

Активіста госпіталізували до лікарні. Як з'ясувалося пізніше, профспілковий лідер підпалив себе у знак незгоди з діями монгольських влади.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Читайте також: Президента Молдови порівняли з качкою

Нагадаємо, у квітні цього року буддійська монахиня в Тибеті вчинила акт самоспалення на знак протесту проти китайського правління в цьому регіоні.