Сьогодні спецслужби Молдови затримали в міжнародному аеропорті Кишинева двох бойовиків "ДНР". Чоловіків звинуватили в організації масових заворушень, які відбувалися у столиці Молодови 6 вересня цього року. Їх доправили у прокуратуру на допит, де затримали на 72 години.

"Ім'я першого затриманого, уродженця села Готешть Кантемирівського району – Сергій Іванчук. Йому 32 роки. Другий затриманий - 26-річний кишиневець Юрій Кудінов. У обох була знайдена військова форма і військові квитки, видані самопроголошеної Донецької народною республікою (ДНР)", - кажуть спецслужби.

Читайте також: Президента Молдови порівняли з качкою

За акції протесту у Кишиневі вже затримано 6 чоловік. Вони пробували прорвати поліцейський кордон і проникнути в будівлю Генеральної прокуратури. При обшуку у затриманих виявили металеві ланцюги та інші важкі предмети.

Тільки за листопад цього року у Молдові було затримано п'ятеро найманців, які брали участь у збройному конфлікті на сході України.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще