Агентство Reuters повідомило про звернення терористів ІДІЛ із новими погрозами. Ісламські радикали опублікували відео без дати, де погрожують усім, хто стоятиме на їхньому шляху.

"Доки ви будете нас бомбити, ви не будете жити у мирі. Ви боятиметесь навіть вийти на ринок", - повідомили терористи на арабській мові.

Також сьогодні стало відомо, що саме "Ісламська держава" відповідальна за французькі теракти. Восьмеро озброєних радикалів спланували напади у різних точках Парижу заздалегідь та розстріляли людей.

Таким чином шанувальники законів шаріату зробили повідомлення до усіх своїх противників. Вони зазначають, що не зупиняться на Франції.

Читайте також: Участь Франції у коаліції проти ІДІЛ обернулась апокаліпсисом у Парижі

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, нічний теракт у столиці Франції забрав життя більш ніж 150 людей. Ще близько сотні перебувають у лікарнях із пораненнями.