У ніч на 15 листопада в місті Газіантеп на південному сході Туреччини під час затримання підірвав себе терорист-смертник.

Про це повідомляє AP.

Відзначається, що турецька поліція проводила обшуки після інформації про підозрюваного бойовику "Ісламської держави". Поліцейські зламали двері і терорист підірвав себе.

Читайте також: Події в Парижі обговорять на саміті G20

В результаті вибуху були поранені п'ятеро поліцейських. В ході операції затримано двох жінок, три дитини передали органам опіки. На місці обшуків знайшли вибухові речовини і зброю.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Влада Туреччини зв'язали затримання можливого терориста "Ісламської держави" з відкрилися сьогодні в Антальї самітом G20, однією з його головних тем якого стане боротьба з тероризмом.

Варто відзначити, що на саміті лідери країн G20 домовилися посилити охорону кордонів і підвищити авіаційну безпеку.