Хакери відомого угруповання, які називають себе Anonymous, опублікували звернення після кривавих терактів у Парижі 13 листопада.

У мережі з'явилось відео тривалістю 2,5 хвилини, на якому невідомий чоловік у масці Anonymous зачитує звернення після кривавих атак у Парижі.

Відповідальність за теракти хакери з Anonymous, як і французька влада, покладають на терористів так званої "Ісламської держави".

Читайте також: Теракти в Парижі: трьох підозрюваних арештували в Бельгії

Anonymous погрожують помстою і масштабними кібератаками, як після нападу на редакцію журналу Charlie Hebdo.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

У неділю ввечері у другому окрузі Парижа очевидці почули звуки пострілів, люди в паніці розбіглися по під'їздах, жалюзі на вікнах та магазинах позачиняли. Трохи пізніше, поліція повідомила кореспондентові видання L'Express, що тривога на площі Республіка, де почалася паніка, виявилася помилковою - причиною паніки став вибух петарди.