Мешканець міста Еспоо на півдні Фінляндії почав стрілянину поруч із центром розміщення біженців "Ріннекоті" ввечері в суботу, 14 листопада. Чоловік живе в сусідньому з центром будинку.

Про це пише Корреспондент.

"47-річний чоловік під дією алкоголю хотів повеселитися, і зробив постріл із пістолета, переробленого з сигнального. Правоохоронці затримали "веселуна", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Одночасно із Парижем теракти мали статися у Стамбулі

За словами поліції, порушник вистрілив у повітря, тож ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Тим часом, американський штат Алабама відмовився приймати біженців із Сирії через теракти у Парижі в ніч на 14 листопада.

Влада не допустить, щоб мешканцям загрожував "навіть найменший ризик нападу".

"Після повного розгляду ситуації, яка була викликана атаками на безневинних жителів Парижа, я буду виступати проти будь-яких спроб перемістити сирійських біженців до Алабами через програму прийому біженців США", - повідомив місцевий губернатор.

Раніше, виконувати зобов'язання щодо прийняття мігрантів відмовилася Польща, через страх перед масштабними терактами.