Поліція Франції затримала і відпустила після допиту одного із важливих підозрюваних в організації паризьких терактів за кілька годин після трагедії.

Про це пише УНІАН.

Ідеться про Салеха Абдеслама, він орендував автомобіль Volkswagen Polo, на якому пересувалися злочинці.

Його брат Ібрагім був серед терористів, які розстрілювали людей в концертному залі Bataclan. Саме він підірвав свій пояс смертника, коли почався штурм будівлі правоохоронцями.

Читайте також: Франція і США посилять удари по "больових точках" ІДІЛ

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Іншого брата Абдеслама затримала поліція у Бельгії, незабаром після терактів.

Згідно інформації, Салеха Абдеслама затримали французи в суботу вранці поруч із бельгійським кордоном. Правоохоронці перевірили його документи і відпустили його. Тепер він оголошений у міжнародний розшук.

Нагадаємо, "Ісламська держава" офіційно взяла на себе відповідальність за ці теракти. Кількість загиблих досягла 129 чоловік, 99 чоловік залишаються у важкому стані.