Сьогодні в Брюсселі в районі Моленбек поліція вступила в перестрілку. Трохи пізніше надійшло повідомлення, що в ході поліцейської спецоперації був затриманий Салах Абдесалам. Раніше він був оголошений в розшук за підозрою в причетності до підготовки терактів у Парижі.

За наявними даними, при затриманні Абдесалама поліція була змушена застосувати сльозогінний газ. Брат Салаха Абдесалама, Ібрагім, за даними слідства, підірвав на собі пояс смертника в кафе на бульварі Вольтер.

Читайте також: Французька поліція помилково відпустила винного у терактах

Про це повідомляє RTL з посиланням на джерела в поліції.

У свою чергу журналіст Ніко Кардон в Twitter написав, що поліцейські через мегафон ведуть переговори з людиною на ім'я Мохаммед. Він також розповів, що на місці інциденту присутні сапери.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Очевидці повідомляли, що в ході спецоперації були чутні постріли.

Наголошується, що поліція перекрила вулицю Рансфор. При цьому не уточнюється, з ким саме вступили в перестрілку поліцейські. Варто відзначити, що раніше поліцейські затримали як мінімум сімох осіб, підозрюваних у причетності до терактів у Парижі.