У столиці Бельгії в зоні проведення поліцейської спецоперації прогриміли два вибухи.

Про це на своїй сторінці в Twitter написав з місця подій журналіст Пол Бреннан.

"Два гучних вибухи чули поблизу вулиці Делон, але поки не видно жодної помітної реакції від поліції", - написав журналіст.

За даними поліції, операція в Брюсселі спрямована на затримання Салаха Абдеслама. Саме він орендував автомобіль, який використовували терористи для теракту в театрі Bataclan в Парижі.

Читайте також: Французька поліція провела майже 200 обшуків минулої ночі

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Правоохоронці вважають, що Абдеслам сам брав участь у розстрілі заручників. Його брата - Брахіма Абдеслама - ідентифікували як одного з терористів смертників.

Нагадаємо, увечері 13 листопада Париж сколихнула серія терактів у різних районах міста. Спочатку сталися три вибухи біля Stade De France, де проходив матч Франція-Німеччина. Потім терористичні атаки відбулися в п'яти інших місцях Парижа. Зокрема, терористи захопили і розстріляли заручників у театрі Bataclan.

Загалом, в результаті нападів загинули 129 осіб, з них упізнали лише 103-х. Ще понад 350 осіб отримали поранення. Відповідальність за теракти взяли на себе бойовики ІДІЛ.