Французькі повітряні сили завдали нових ударів по позиціях бойовиків терористичної організації радикальних ісламістів ІДІЛ у місті Ракка та околицях, на півночі Сирії.

Про це пише канал Дождь.

Згідно інформації, в ударах із повітря також взяли участь літаки коаліції держав, проте, про мету операції та уражені цілі поки не повідомляють.

Читайте також: Данія готова бомбити терористів у Сирії

Попередніми цілями винищувачів Франції в Ракка та передмістях були тренувальний табір терористів та центр з набору добровольців у бойовики. По них напередодні випустили двадцять ракет.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, літаки військово-повітряних сил королівства Данія мають брати участь у бомбардуванні позицій "Ісламської держави".

"Необхідно, щоб ВПС країни брали участь в операціях коаліції країн в боротьбі із терористами не лише в Іраку, але і в Сирії", - вважає міністр закордонних справ Данії Крістіан Йенсен.