Російська влада готова надати 50 млн доларів за інформацію про терористів, причетних до теракту на борту літака A321, що розбився на Синайському півострові 31 жовтня. Про це повідомили у ФСБ РФ, передають РИА Новости.

"Федеральна служба безпеки звертається до російської та міжнародної громадськості за сприянням у встановленні терористів. За надання відомостей, що сприяють затриманню злочинців, буде виплачено винагороду в розмірі 50 мільйонів доларів США", - заявили в ФСБ.

Також у російському відомстві додали, що Федеральною службою безпеки та правоохоронними органами Російської Федерації здійснюються заходи по розшуку осіб, причетних до цього злочину.

Нагадаємо, ФСБ РФ визнала терактом катастрофу A321 над Синаєм.

Голова ФСБ Росії Олександр Бортніков на нараді про підсумки розслідування причин катастрофи російського літака на Синаї заявив, що на борту російського лайнера A321 під час польоту спрацював саморобний вибуховий пристрій потужністю до одного кілограма в тротиловому еквіваленті.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В результаті цього сталося "розвалювання" літака в повітрі, чим пояснюється розкид частин фюзеляжу літака на великій відстані.

Також він додав, що сліди вибухових речовин на А321 виявили дослідження особистих речей і елементів літака, експертизи.

Читайте також: Тероризм забрав понад 32 тис. життів у минулому році

Нагадаємо, 31 жовтня російський літак Airbus A321 "Когалимавіа", що виконував рейс Шарм-еш-Шейх - Санкт-Петербург, розбився в 6:20 за місцевим часом, через півгодини після вильоту, за 100 км на південь від міста Ель-Аріш - адміністративного центру провінції Північний Синай.

На борту літака знаходилися 217 пасажирів, у тому числі 25 дітей, і 7 членів екіпажу. У результаті катастрофи ніхто не вижив.