Брат Салаха Абдеслама, якого французьке слідство вважає одним з головних підозрюваних у справі про напади в Парижі в минулу п'ятницю, закликав його здатися.

Мохаммед Абдеслам сказав Le Figaro, що вважає такий крок найрозумнішим для свого брата і вірить, що це допоможе "пролити світло" на справу.

Сам Мохаммед Абдеслам незабаром після паризьких нападів був затриманий поліцією Бельгії, де він проживає. У понеділок його відпустили без пред'явлення звинувачень. Ще один його брат, Брахім Абдеслам, брав участь у нападі на концертний зал "Батаклан", де і загинув від вибуху.

Читайте також: Четверо винних у паризькому теракті були громадянами ЄС

За словами адвоката, Мохаммед Абдеслам нині хоче зосередитися на допомозі сім'ї та збереженні своєї роботи, оскільки згадки в ЗМІ поставили під питання можливість продовжувати жити як раніше.

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще