Хакерське угруповання Anonymous почало в мережі публікувати дані людей, які підозрюються в терактах. Активісти збирають списки екстремістських твіттер-акаунтів і сайтів. Вони будуть зламувати їх в подальшому.

Про це повідомляє The Independent.

Зазначається, що мінімум один з постів організації містить персональну інформацію про вербувальника "Ісламської держави". Він залучає нових учасників терористичного угрупування в Європі.

В офіційному твіттер-акаунті операції Anonymous зазначається, що на даний час завдяки інтернет-активістам вже заблоковані 5,5 тисяч акаунтів, що мають відношення до "Ісламської держави".

Читайте також: ІДІЛ назвала хакерів Anonymous йолопами

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Представник групи хакерів Алекс Паучер заявив, що Anonymous використовуватиме свої можливості по всьому світу. Їх діяльність, за його словами, направлена на підрив активності представників бойовиків в мережі. Паучер додав, що можливості хакерів у мережі "перевершують можливості будь-якого світового уряду щодо стримування ІД в інтернеті".

Проте є інформація про випадки, коли Anonymous помилково визначала людей як екстремістів.

Нагадаємо, раніше хакерське угрупування Anonymous оголосила війну бойовикам з "Ісламської держави".