Грецькі фермери зібралися у Афінах, щоб висловити своє невдоволення через підвищення податків для них. Про це повідомляє Reuters.

Мітинг проходив біля будівлі парламенту. Вони намагались прорватися до будівлі і викликали цим реакцію правоохоронців. Стражі порядку застосували проти демонстрантів сльозогінний газ та дубинки. Учасники акції кидали у них апельсини, а також били саморобними палицями.

Відомо, що на площі були присутні 9 тисяч мітингарів. Їхнім гаслом було "Руки геть від нашої землі". Дехто з присутніх взяли із собою тварин із ферм.

Читайте також: Оголений чоловік намагався потрапити до мавзолею Леніна

Нагадаємо, економічна криза у Греції триває вже близько року. Уряд країни вимушено ввів режим жорсткої економії, через який населення вимушено сплачує більші податки.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще